Rc-Egedal

Adresse: Degnebakken 7, 3660 Stenløse

  RC-Egedal stiftet d. 11. september 2010 Vi er en stor gruppe af entusiaster som længe har haft et ønske om faciliteter, der er velegnede til at køre med fjernstyrede biler i forskellige klasser, både for sjov og på konkurrence niveau. I foråret 2013 lykkedes det omsider at få tildelt et område til klubben af Egedal kommune. En af betingelserne er, at det KUN er tilladt at køre med el-biler. Altså: ingen nitro eller benzin biler må køre på området. Sæsonen 2013 gik med at bygge køretårn og få bearbejdet pløjemarken til noget der ligner en bane og hvor der kan køres. I 2014 kom 1:10 banen for alvor til at ligne en bane og køretårnet bygget færdigt med ladeanlæg og arbejdsborde. Alle med interesse for at køre RC biler og som ønsker at bidrage positivt til klubben er velkomne som medlemmer. Der er ingen krav til biltyper, erfaring eller lign. Ps. banen er åben hele året, dette er bare sidste officielle samling. Hjemmeside : http://rc-egedal.dk/

Author: hans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *